Jezik

eng

Pratite nas

Program

Vladica, profesionalni karatista, po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Jesen samuraja je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak Vladica je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Država:
Srbija, 2016
Program:
Srpski film
Trajanje:
117’
Režija:
Danilo Bećković
Scenario:
Dimitrije Vojnov
Uloge:
Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Petar Novićević, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov
Festivali:
2016 – Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival – Nagrada publike 2016 – Festival domaćeg filma Leposavić
Filmografija:
2016 JESEN SAMURAJA 2014 MALI BUDO
Fotografija:
Bojana Andrić
Montaža:
Aleksandar Popović
Muzika:
Marko J. Kon
Producent:
Marko Paljić
Produkcija:
GARGANTUA FILMS/MALI BUDO
Distributer:
Taramount film d.o.o

Projekcije

26feb

Vreme: 20:00
Cena: 400 RSD
Cineplexx UŠĆE sala 5

Danilo Bećković, rođen 1981. Diplomirao Filmsku i TV režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i Opštu književnost sa teorijom književnosti na beogradskom Filološkom fakultetu.

Galerija

Sponzori

Pokrovitelj
Lukoil
 
Partneri
MTS
 
Bambi
 
Gorki list
 
Ford
 
 
 
 
http://www.nestle.rs/brands/nescafe