Jezik

eng

Pratite nas

Premijerno prikazan film "La la land" kao najava 45. FEST-a

Ovo izuzetno uspešno ostvarenje odnelo je čak 7 Zlatnih globusa, a pre svega dva dana nominovano je za neverovatnih 14 nagrada Američke filmske akademije, i to u svim glavnim kategorijama.  Kao nesvakidašnji mjuzikl koji ima sve kvalitete starog holivudskog filma, a uz to je prava savremena romantična drama, La La Land je sinoć oduševio mnogobrojnu publiku.

Na rasprodatoj projekciji gledaocima se u Cineplexx-u Ušće obratio umetnički direktor FEST-a, Jugoslav Pantelić, rekavši da je ovakva neobična najava festivala posledica želje, pa i potrebe, da se ide u korak sa svetskim bioskopima.  “Mogli smo da igramo na sigurno i prikažemo film za mesec dana u okviru regularnog programa festivala” - kazao je - “ali želeli smo da naša publika stoji rame uz rame sa svetskom. Neposredno nakon što smo saznali da je La La Land dobio isti broj nominacija za Oskara kao svojevremeno Titanik, imamo ekskluzivnu priliku da ga pogledamo” - dodao je.

Pantelić je, osim toga, publici u poverenju nagovestio nekoliko naslova koji će se naći u velikoj sali Sava centra ove godine, a među njima su Moonglight i Hell on High Water, koji su takođe u konkurenciji za Oskara.
Celokupni program 45. FEST-a biće objavljen u ponedeljak, 30. januara.  

Sponzori

Pokrovitelj
Lukoil
 
Partneri
MTS
 
Bambi
 
Gorki list
 
Ford
 
 
 
 
http://www.nestle.rs/brands/nescafe