Jezik

eng

Pratite nas

Koktel kanadske ambasade u okviru 45. FEST-a

Na koktelu koji je priredila Kanadska ambasada u Beogradu, održanom u VIP salonu Sava centra 02. marta, sa početkom u 21h, kanadski ambasador Filip Pinington obratio se uvaženim gostima pred film “To je samo kraj sveta” Gzavijea Dolana. Naglasivši da je upravo ovo ostvarenje dobilo značajnu nagradu Cezar prethodne godine, ukazao je na to da mu je veoma drago što se film našao u programu 45. FEST-a.

Zahvalio se, u svoje ime, ail i u ime ambasade, Nataši Ilić, v.d. direktorki CEBEF-a i njenom festivalskom timu, na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu. Takođe se zahvalio Jugoslavu Panteliću, na zanimljivom izboru filmova, te činjenici da je “To je samo kraj sveta” jedan od njih. Pinington je izrazio zahvalnost i MegaCom distributrerima koji su bili velika podrška ovaj put, i direktoru Igoru Stankoviću, koji je tokom prethodnih godina učinio mnogo za promociju filmova koji dolaze sa francuskog govornog područja.

Naposletku, zahvalio se Sava centru za pruženu mogućnost da se upravo ovde okupe zvanice, te svim gostima na prisustvu, pozvavši ih na projekciju Gzavijeovog filma, u velikoj sali Sava centra, sa početkom u 22h.

Nataša Ilić, v.d. direktorka CEBEF-a, obratila se prisutnima i zahvalila Kanadskoj ambasadi na saradnji, dodavši da u narednom periodu planira da radi na osnaživanju CEBEF-a i pozicioniranju FEST-a kao jednog od vodećih festivala u Evropi. 

Sponzori

Pokrovitelj
Lukoil
 
Partneri
MTS
 
Bambi
 
Gorki list
 
Ford
 
 
 
 
http://www.nestle.rs/brands/nescafe