Jezik

eng

Pratite nas

Program

Miran je nekonvencionalan sveštenik koji priprema decu za ceremoniju krizmanja. Jedno od njih je Goran, tinejdžer bez roditelja, koji uživa Miranovu pažnju. Jednog dana nov dečak se doseljava u njihov kraj i odmah postaje Miranov miljenik. Goran je ljubomoran i priznaje da je u seksualnoj vezi sa sveštenikom, što pokreće niz nesrećnih događaja.

Država:
Hrvatska / 2017
Program:
Glavni takmičarski program
Trajanje:
87’
Režija:
Branko Schmidt
Scenario:
Sandra Antolić, Ivo Balenović, Zrinka Katarina Matijević, Branko Schmidt
Uloge:
Goran Bogdan, Pavle Čemerikić, Denis Murić, Ivo Gregurević
Filmografija:
2017 Agape
2015 Imena višnje / Ungiven
2012 Ljudožder vegetarijanac
2009 Metastaze
2006 Put lubenica / The Melon Route
2001 Kraljica noći / Queen of the Night
2000 Srce nije u modi / The Old Oak Blues
1997 Božić u Beču / Christmas in Vienna
1994 Vukovar se vraća kući
1991 Đuka Begović
Fotografija:
Dragan Ruljančić
Montaža:
Hrvoje Mršić
Producent:
Stanislav Babić
Produkcija:
Telefilm 
Distribucija:
Soul Food 

Projekcije

28feb

Vreme: 22:00
Cena: 400 RSD
Sava centar

01mar

Vreme: 13:30
Cena: 300 RSD
Sava centar

02mar

Vreme: 18:00
Cena: 300 RSD
Cinegrand - Capitol Park Rakovica, sala 2

Branko Šmit je rođen 1957. godine u Osijeku. On je reditelj i scenarista, poznat po filmovima Ljudožder vegetarijanac, Put lubenica i Imena višnje.   

Galerija

Sponzori

Uz posebnu zahvalnost
Lukoil
 
Sponzori
 
MTS
 
Ford
 
Gorki list
 
Vox
 
Voda Voda
 
Tikves
 
Zajecarsko