Jezik

eng

Pratite nas

Program

Kloe, osetljiva mlada žena sklona depresiji, počinje da odlazi na psihoterapiju i zaljubljuje se u svog psihoterapeuta Pola. Nekoliko meseci kasnije oni počinju da žive zajedno, ali Kloe uskoro otkriva da njen ljubavnik drži u tajnosti deo svoje ličnosti.

Država:
Francuska, Belgija / 2017
Program:
Fokus Evropa
Trajanje:
107'
Režija:
François Ozon
Scenario:
François Ozon
Uloge:
Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset
Festivali:
2017 Kan, Jerusalim / Cannes Film Festival, Jerusalem Film Festival 2018 Jerevan / Yerevan International Film Festival
Filmografija:
2017 L’amant double / Amant Double / Dvostruki ljubavnik
2016 Frantz / Franc 
2014 Une nouvelle amie / The New Girlfriend / Nova prijateljica 
2013 Jeune & jolie / Young & Beautiful / Mlada i lepa
2012 Dans la maison / In the House / U kući 
2010 Potiche / Trophy Wife / Žena za ukras 
2009 Le refuge / Hideaway  
2009 Ricky 
2007 Angel 
2005 Le temps qui reste / Time to Leave 
2004 5x2 / 5x2:
Pet puta dva 
2003 Swimming Pool / Bazen 
2002 8 Femmes / 8 Women / Osam žena 
2000 Sous le sable / Under the Sand 
2000 Gouttes d'eau sur pierres brûlantes / Water Drops on Burning Rocks 
1999 Les amants criminels / Criminal Lovers 
1998 Sitcom 
1997 Regarde la mer / See the Sea 
Fotografija:
Manu Dacosse
Montaža:
Laure Gardette
Muzika:
Philippe Rombi
Producent:
Éric Altmayer, Nicolas Altmayer
Produkcija:
Mandarin Films, FOZ, Mars Films, Films Distribution, France 2 Cinéma, Scope Pictures, 
FD
Distributer:
MCF MegaCom Film

Projekcije

03mar

Vreme: 22:00
Cena: 400 RSD
Sava centar

04mar

Vreme: 12:30
Cena: 340 RSD
Dom omladine

Fransoa Ozon rođen je 1967. godine u Parizu. Diplomirao je 1993. na prestižnom fakultetu za filmsku umetnost, La Fémis, a danas radi kao scenarista i reditelj. Široj publici je poznat po filmovima Bazen, Osam žena i U kući. Bio je član žirija Glavnog takmičarskog programa na 62. Berlinskom filmskom festivalu 2012. godine.

Ozon je snimio slasno uvrnut erotski triler...

Piter Debruge, Varajeti

Galerija

Sponzori

Uz posebnu zahvalnost
Lukoil
 
Sponzori
 
MTS
 
Ford
 
Gorki list
 
Vox
 
Voda Voda
 
Tikves
 
Zajecarsko