Jezik

eng

Pratite nas

Program

Otaviju i Đilda su bogati bračni par, pripadnici brazilske elite, koji imaju naviku da jedu svoje zaposlene. Otavio je vlasnik kompanije za obezbeđenje i istaknuti je pripadnik Kluba ljudoždera. Kada Đilda slučajno otkrije tajnu koju skriva Boržis, moćni kongresmen i vođa Kluba, njen i život njenog supruga dospevaju u opasnost.

Država:
Brazil / 2017
Program:
Granice
Trajanje:
82’
Režija:
Guto Parente
Scenario:
Guto Parente
Uloge:
Tavinho Teixeira, Ana Luiza Rios, Pedro Domingues, José Maria Alves
Festivali:
2018 Roterdam / International Film Festival Rotterdam
Filmografija:
2017 O clube dos canibais / The Cannibal Club / Klub ljudoždera
2016 O Estranho Caso de Ezequiel / The Strange Case of Ezequiel 
2014 A Misteriosa Morte de Pérola / The Mysterious Death of Pérola 
2013 Doce Amianto 
2011 No Lugar Errado 
2011 Os Monstos / The Monsters 
2010 Estrada para Ythaca / Road to Ythaca 
Producent:
Ticiana Augusto Lima
Produkcija:
Tardo Filmes
Nagrade:
2018 

Projekcije

25feb

Vreme: 20:00
Cena: 390 RSD
Dom omladine

26feb

Vreme: 12:00
Cena: 300 RSD
Dvorana Kulturnog centra

27feb

Vreme: 22:00
Cena: 350 RSD
Cinegrand - Capitol Park Rakovica, sala 2

Guto Parente rođen je 1983. godine u Brazilu. Parente je montažer i reditelj, poznat po dugometražnim filmovima A Misteriosa Morte de Pérola, Estrada para Ythaca i kratkom filmu Flash Happy Society (2009).

 

Sponzori

Uz posebnu zahvalnost
Lukoil
 
Sponzori
Prijatelj festivala
MTS
 
Ford
 
Gorki list
 
Voda Voda
 
Tikves
 
Zajecarsko