Jezik

eng

Pratite nas

Program

Čuveni filmski producent je pronađen mrtav u reci Tibar. Glavni osumnjičeni su troje mladih ambicioznih scenarista. Tokom jedne noći u policijskoj stanici, oni prolaze kroz burno, emotivno i ironično putovanje ulicama Rima, u bolnom završetku veličanstvene ere velike italijanske kinematografije

Država:
Italija / , 2018
Program:
Fest 47
Trajanje:
125'
Režija:
Paolo Virzi
Scenario:
Francesco Piccolo, Francesca Archibugi, Paolo Virzì
Uloge:
Mauro Lamantia, Giovanni Toscano, Irene Vetere, Giancarlo Giannini, Roberto Herlitzka, Ornella Muti
Festivali:
2018 Valjadolid / Valladolid International Film Festival
Filmografija:
2018 Notti magiche / Magical Nights / Čarobne noći
2017 The Leisure Seeker / Putovanje života
2016 La pazza gioia / Like Crazy
2014 Il capitale umano / Human Capital
2012 Tutti i santi giorni / Every Blessed Day
2010 La prima cosa bella / The First Beautiful Thing
2008 Tutta la vita davanti / Your Whole Life Ahead of You
2006 N (Io e Napoleone) / Napoleon and Me
2003 Caterina va in città / Caterina in the Big City
2002 My Name is Tanino
1999 Baci e abbracci / Kisses and Hugs
1997 Ovosodo / Hardboiled Egg
1995 Ferie d'agosto
1994 La bella vita
Fotografija:
Vladan Radović
Montaža:
Jacopo Quadri
Producent:
 Marco Belardi, Ivan Fiorini, Valeria Licurgo
Produkcija:
 Lotus , Rai Cinema
Distributer:
 MCF MegaCom Film

Projekcije

23feb

Vreme: 19:30
Cena: 350 RSD
Cinegrand - Capitol Park Rakovica, sala 1

24feb

Vreme: 19:00
Cena: 400 RSD
Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sala 1

25feb

Vreme: 20:30
Cena: 400 RSD
Cineplexx 4D Delta city, sala 6

26feb

Vreme: 19:00
Cena: 400 RSD
Bioskop fontana

01mar

Vreme: 17:00
Cena: 250 RSD
Centar za kulturu ‘Vlada Divljan’

Italijanski reditelj i scenarista Paolo Virci je rođen u Livornu, u Italiji 1964. godine. Nakon što je rano detinjstvo proveo u Torinu, Vircijeva porodica se seli nazad u Livorno gde on odrasta u radničkom kvartu. Kao dečak, počeo je da se interesuje za literaturu: Mark Tven i Čarls Dikens su mu bili među omiljenim piscima i njihov klasični romani o odrastanju kasnije će mu poslužiti kao uzor za scenaristički rad.

 

Galerija

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Gde kupiti karte?

Lista prodajnih mesta i distributera gde možete kupiti karte.

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Nescafe
 
Hubert