Jezik

eng

Pratite nas

Program

Poslednji posao ostarelog plaćenog ubice kreće po zlu, što ga primorava da se ponovo dokaže.

Država:
SAD 2018
Program:
Fest predstavlja
Trajanje:
117’
Režija:
Michael Caton-Jones
Scenario:
Jay Zaretsky
Uloge:
Ron Perlman, Famke Janssen, Jacqueline Bisset, Richard Dreyfuss, Peter Facinelli
Filmografija:
2018 Asher / Ašer
2015 Urban Hymn
2006 Basic Instinct 2 / Niske strasti 2 
2005 Shooting Dogs / Mučeni kao psi 
2002 City by the Sea / Grad pored mora 
1997 The Jackal / Šakal 
1995 Rob Roy / Rob Roj 
1993 This Boy's Life / Dečakov život 
1991 Doc Hollywood 
1990 Memphis Belle 
1989 Scandal 
Fotografija:
Denis Crossan 
Montaža:
István Király, Tamás ‘Tomi’ Szabó
Muzika:
Simon Boswell
Producent:
Josh Crook, Adam Folk, Joseph Mensch, Ron Perlman, Brian Wilkins
Produkcija:
Wing and a Prayer Pictures, Mensch s
Distributer:
Stars Media

Projekcije

28feb

Vreme: 22:30
Cena: 400 RSD
Dom omladine

01mar

Vreme: 15:00
Cena: 350 RSD
Dom omladine

02mar

Vreme: 21:00
Cena: 400 RSD
Bioskop fontana

03mar

Vreme: 22:00
Cena: 350 RSD
Cinegrand - Capitol Park Rakovica, sala 1

Majkl Kejton-Džouns rođen je u Škotskoj, 1957. godine. Reditelj i producent, poznat je po filmovima Dečakov život, Rob Roj, Šakal i Urban Hymn.

Galerija

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Gde kupiti karte?

Lista prodajnih mesta i distributera gde možete kupiti karte.

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Nescafe
 
Hubert