Jezik

eng

Pratite nas

Program

Na trnovitom putu lečenja od alkoholizma, nakon nesreće koja mu je promenila život, Džon Kalahan otkriva isceliteljsku moć umetnosti, primoravajući svoje povređene ruke da crtaju urnebesne, često i kontroverzne stripove, koji mu donose nov smisao u životu.

Država:
SAD 2018
Program:
Fest 47
Trajanje:
114'
Režija:
Gus Van Sant
Scenario:
Gus Van Sant
Uloge:
Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara, Jack Black, Mark Webber
Festivali:
2018 Berlin / Berlin International Film Festival
Filmografija (selected):
2018 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot / Ne brini, neće on daleko stići
2015 The Sea of Trees / More drveća
2012 Promised Land / Obećana zemlja 
2011 Restless / Nespokojni 
2008 Milk 
2007 Paranoid Park / Park Paranoja 
2005 Last Days / Poslednji dani 
2003 Elephant / Slon 
2000 Finding Forrester / Upoznati Forestera 
1998 Psycho / Psiho 
1997 Good Will Hunting / Dobri Vil Hanting 
1995 To Die For / Umreti za 
1993 Even Cowgirls Get the Blues 
1991 My Own Private Idaho / Moj privatni Ajdaho 
1989 Drugstore Cowboy / Dragstor kauboj  
1986 Mala noche / Loše veče 
Fotografija:
Christopher Blauvelt
Montaža:
Gus Van Sant, David Marks
Muzika:
Danny Elfman
Producent / :
Charles-Marie Anthonioz, Mourad Belkeddar, Steve Golin, Nicolas Lhermitte
Produkcija / :
Iconoclast, Anonymous Content, Amazon Studios
Distributer / Print Source:
Cinefest

Projekcije

03mar

Vreme: 22:00
Cena: 400 RSD
Sava centar

Reditelj i producent Gas Van Sent rođen je u Kentakiju, SAD, 1952. godine. Stekao je međunarodno priznanje i kao reditelj nezavisnih, i mejnstrim filmova. Njegov film Slon osvojio je Zlatnu palmu u kanu. Za dramu Dobri Vil Hanting i biografski film Milk, Van Sent je dobio nominacije za nagradu Oskar za najboljeg reditelja, kao i za najbolji film. 

 

Galerija

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Gde kupiti karte?

Lista prodajnih mesta i distributera gde možete kupiti karte.

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Nescafe
 
Hubert