Jezik

eng

Pratite nas

Program

Dok joj se brak raspada, sutkinja treba da donese presudu u slučaju koji uključuje tinejdžera koji odbija da primi transfuziju krvi zbog verskih uverenja.

Država:
VELIKA BRITANIJA, SAD / 2017
Program:
Fest 47 Gala
Trajanje:
105’
Režija:
Richard Eyre
Scenario:
Ian McEwan
Uloge:
Emma Thompson, Stanley Tucci, Fionn Whitehead, Ben Chaplin
Festivali:
2018 Vlisingen, Havesund / Film by the Sea International Film Festival, Norwegian International Film Festival
Filmografija:
2017 The Children Act / Zakon o deci
2008 The Other Man / Drugi čovek
2006 Notes on a Scandal / Zabeleške o skandalu 
2004 Stage Beauty / Pozorišna lepotica
2001 Iris / Ajris 
1985 Loose Connections
1984 Laughterhouse 
1983 The Ploughman’s Lunch 
Fotografija:
Andrew Dunn
Montaža:
Dan Farrell
Muzika:
Stephen Warbeck
Producent:
Duncan Kenworthy
Produkcija:
Toledo s, BBC Films, FilmNation Entertainment
Distributer:
Cinefest
Nagrade:
2018 Norwegian International Film Festival - Andreas Award

Projekcije

24feb

Vreme: 13:30
Cena: 350 RSD
Sava centar

25feb

Vreme: 19:00
Cena: 400 RSD
Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sala 1

26feb

Vreme: 17:00
Cena: 300 RSD
Bioskop fontana

27feb

Vreme: 18:00
Cena: 400 RSD
Cineplexx 4D Delta city, sala 6

Ser Ričard Ejr (rođen 1943) je britanski filmski, pozorišni, televizijski i operski reditelj. Njegovi najpoznatiji filmovi su Zabeleške o skandalu (nominovan za nagradu Oskar u četiri kategorije), Ajris (Oskar Džimu Brodbentu za najbolju sporednu mušku ulogu i još dve nominacije) i Pozorišna lepotica.

Dostojanstvene drame za odraslu publiku danas predstavljaju retkost. Ali, zahvaljujući delimično i pouzdanom nizu adaptacija romana Ijana Makjuana (...) počašćeni smo, na svu sreću, osvežavajuće „odraslim“ materijalom koji se bavi kompleksnim ljudskim bićima na životnim prekretnicama, koje ih primoravaju da donose odluke koje se direktno sukobljavaju sa svime u šta su do tog trenutka verovali.

Tomris Lafli, Rodžer Ebert

Galerija

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Gde kupiti karte?

Lista prodajnih mesta i distributera gde možete kupiti karte.

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Nescafe
 
Hubert