Jezik

eng

Pratite nas

Program

Mađarski novinar, koji se sprema da zasnuje porodicu, kreće na put u SAD u nadi da će uspeti da pronađe svog oca, naučnika, koji je nestao sedamdesetih godina 20. veka dok je radio na tajnom projektu proučavanja "glasova" iz dubine svemira.

Država:
Kanada, Mađarska, Francuska, Švedska, SAD / Canada , 2018
Program:
Fokus Evropa
Trajanje:
100'
Režija:
György Pálfi
Scenario:
György Pálfi, Zsófia Ruttkay, Gergö V. Nagy
Uloge:
Csaba Polgár, Eric Peterson, Ádám Fekete, Angelo Tsarouchas, Ildikó Bánsági, Kate Vernon, Diána Magdolna Kiss
Festivali:
2018 Tokio / Tokyo International Film Festival
Filmografija:
2018 Mindörökké 
2018 Az Úr hangja / His Master's Voice / Glas gospodara
2014 Szabadesés / Free Fall / Slobodni pad 
2012 Final Cut:
Hölgyeim és uraim  / Final Cut:
Ladies and Gentlemen 
2012 Magyarország 2011 
2009 Nem vagyok a barátod / I Am Not Your Friend 
2006 Taxidermia 
2002 Hukkle / Štucanje 
Fotografija:
Gergely Pohárnok
Montaža / Editor:
Réka Lemhényi
Muzika:
FOR., Ábris Gryllus, Miklós Farkas
Producent:
Ferenc Pusztai, Michael A. Dobbin, Charles V. Bender
Produkcijska kuća company:
KMH Film, Quiet Revolution Pictures

Projekcije

01mar

Vreme: 19:30
Cena: 400 RSD
Dvorana Kulturnog centra

02mar

Vreme: 12:00
Cena: 300 RSD
Dvorana Kulturnog centra

Đerđ Palfi rođen je u Budimpešti, 1974. godine. Reditelj I scenarista, poznat je po filmovima Štucanje, Taxidermia i Slobodni pad.

 

Galerija

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Gde kupiti karte?

Lista prodajnih mesta i distributera gde možete kupiti karte.

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Nescafe
 
Hubert