Jezik

eng

Pratite nas

Program

Priča prati poznatog glumca Dagija, koji se iznenada razboli i u bolnici, uz pomoć psihodrame, kreće u potragu za sopstvenim identitetom.

Država:
Srbija 2019
Program:
Srpski film
Trajanje:
112'
Režija:
Goran Marković
Scenario:
Goran Marković
Uloge:
Tihomir Stanić, Gorica Popović, Anita Mančić, Dragan Petrović, Igor Đorđević, Bereda Rešit, Milica Zarić, Nada Šargin, Svetozar Cvetković, Miodrag Krstović, Maša Dakić
Filmografija:
2019 Delirijum tremens / Delirium tremens
2016 Slepi putnik na brodu ludaka / A Stowaway on the Ship of Lunatics (TV film)
2012 Falsifikator / The Forger
2008 Turneja / The Tour
2003 Kordon
1995 Urnebesna tragedija / Hilarious Tragedy
1992 Tito i ja / Tito and Me
1989 Sabirni centar / The Meeting Point
1987 Već viđeno / Déjà vu
1985 Tajvanska kanasta / Taiwan Canasta
1982 Variola vera
1980 Majstori, majstori!
1978 Nacionalna klasa / National Class Category up to 785 ccm
1977 Specijalno vaspitanje / Special education
Fotografija:
Đorđe Arambašić
Montaža:
Tihomir Dukić, Marko Tisovec
Muzika:
Zoran Simjanović

Projekcije

28feb

Vreme: 19:30
Cena: 400 RSD
KOMBANK DVORANA, sala 1

01mar

Vreme: 12:00
Cena: 300 RSD
KOMBANK DVORANA, sala 1

01mar

Vreme: 22:00
Cena: 350 RSD
Cinegrand - Capitol Park Rakovica, sala 1

02mar

Vreme: 17:00
Cena: 250 RSD
Centar za kulturu ‘Vlada Divljan’

03mar

Vreme: 16:30
Cena: 300 RSD
Art bioskop Kolarac

Jedan od najpoznatijih srpskih reditelja, Goran Marković rođen je 1946. u Beogradu. Studirao je filmsku režiju u Pragu (1965-70). Rediteljsku karijeru započeo je radeći dokumentarne filmove za televiziju (1970-76). Od 1976. godine snima igrane i dokumentarne filmove. Njegovi filmovi Već viđeno, Sabirni centar, Tito I ja i Turneja osvojili su veliki broj nagrada na međunarodnim festivalima.

Goran Marković je napisao je šest pozorišnih komada, uključujući Delirium tremens, koji se s velikim uspehom igrao u Beogradskom dramskom pozorištu. Marković je profesor emeritus Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

 

Galerija

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Gde kupiti karte?

Lista prodajnih mesta i distributera gde možete kupiti karte.

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Nescafe
 
Hubert