Jezik

eng

Pratite nas

Program

Šta je Jasminina sestra Rim radila bez nje, sama na parkingu sa njihovim momcima Salimom i Mažidom? Rim ne zna, zato što Jasmina čini sve što je u njenoj moći da je spreči da otkrije. Šta to, onda, Jasmina krije? Nešto sramotno... najgore moduće... neviđenu bruku – a sve je to Salim ovekovečio na potencijalno eksplozivnom video snimku.

Država:
Francuska 2018
Program:
Fest predstavlja
Trajanje:
98’
Režija:
Antoine Desrosières
Scenario:
Antoine Desrosières, Anne-Sophie Nanki, Souad Arsane, Inas Chanti
Uloge:
Souad Arsane, Inas Chanti, Sidi Mejai, Mehdi Dahmane, Elis Gardiole, Loubna Abidar, Baya Kasmi, Farid Kadri
Festivali:
2018 Kan / Festival de Cannes – Un certain regard
Filmografija:
2018 À genoux les gars / Sextape
2015 Haramiste
2012 Un bon bain chaud / A Nice Hot Bath
2000 Banqueroute / Bankruptcy
1994 À la belle étoile / Out in the open
Fotografija:
George Lechaptois
Montaža:
Nicolas Le Du
Producent:
Annabelle Bouzom
Produkcija:
Les films de l’autre cougar
Distributer:
Films Boutique

Projekcije

23feb

Vreme: 15:00
Cena: 350 RSD
Dom omladine

24feb

Vreme: 17:00
Cena: 300 RSD
Jugoslovenska kinoteka, sala Makavejev

25feb

Vreme: 22:00
Cena: 300 RSD
Centar za kulturu ‘Vlada Divljan’

Poznat kao scenarista i producent, Antoan Dekrozijer (1971) režirao je dva kratka filma 1980-ih, dva dugometražna ostvarenja 1990-ih i dva filma srednjeg metra u ovoj deceniji. Radi kao scenarista na televiziji i predaje režiju na Univerzitetu Marn la Vale i na Sorboni, kao i u srednjoj stručnoj i osnovnoj školi u Arkeju, predgrađu Pariza.

Grumen istine upakovan u odvratan i vulgaran omot.

Tod Mekarti, Holivud Riporter

Galerija

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Gde kupiti karte?

Lista prodajnih mesta i distributera gde možete kupiti karte.

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Sponzori

Partner
MTS
Uz posebnu zahvalnost donatoru
Lukoil
 
Sponzori festivala
Knjaz
 
Gorki list
 
Tikves
 
Pepsi
 
Staropramen
 
Nescafe
 
Hubert