Jezik

eng

Pratite nas

Program

U provincijskom predgrađu, tri suseda sustižu nove tehnologije i društveni mediji.

Tu je Mari koja bi mogla da izgubi poštovanje svog sina zbog seks snimka, Bertranova ćerka je žrtva nasilja na mreži, i Kristin čiji Uber rejting nije dobar. Oni odlučuju da se, uz pomoć hakera, bore protiv moćnih vetrenjača savremenog života i kompanije Big Tech. Možda je njihova bitka osuđena na propast, od početka, ali nikada se ne zna…

Država:
Francuska, Belgija / 2020
Žanr:
Komedija / Comedy
Program:
FEST 49
Trajanje:
110’
Režija:
Benoît Delépine, Gustave Kervern
Scenario:
Benoît Delépine, Gustave Kervern
Uloge:
Blanche Gardin, Denis Podalydès, Corinne Masiero, Vincent Lacoste, Benoît Poelvoorde, Bouli Lanners, Vincent Dedienne, Philippe Rebbot, Michel Houellebecq
Festivali:
2020 – Berlin, Luksemburg, Vankuver, Solun, Tokio, Sevilja / Berlin International Film Festival, Luxembourg City Film Festival, Vancouver International Film Festival, Thessaloniki International Film Festival, Tokyo International Film Festival, Festival de Cine de Sevilla
Fotografija:
Hugues Poulain
Montaža:
Stéphane Elmadjian
Producenti:
Sylvie Pialat, Benoît Quainon, Benoît Delépine , Gustave Kervern
Produkcija:
Les Films du Worso, No Money s
Distributer:
MCF MegaCom Film
Filmografija:
Benoît Delépine
2020 Effacer l'historique / Delete History / Izbrisana istorija
2018 I Feel Good
2016 Saint Amour
2014 Near Death Experience
2012 Le grand soir
2010 Mammuth / Mamut
2008 Louise-Michel
2006 Avida
2004 Aaltra
Gustave Kervern
2020 Effacer l'historique / Delete History / Izbrisana istorija
2018 I Feel Good
2016 Saint Amour
2014 Near Death Experience
2012 Le grand soir
2010 Mammuth / Mamut
2008 Louise-Michel
2006 Avida
2004 Aaltra

Projekcije

11. maj

Vreme: 14:00
Cena: 350 RSD
Dom omladine Beograda

12. maj

Vreme: 16:00
Cena: 400 RSD
Cineplexx Galerija Belgrade - Sala 3

BENOA DELEPIN i Gustav Kervern / Benoît Delépine and Gustave Kervern

Benoa Delepin (1958) je francuski komičar i filmski reditelj. Film Aaltra (2004), za koji je napisao scenario, režirao ga i glumio u njemu, sa Gustavom Kervernom, doživeo je uspeh kod kritičara. Sa Kervernom je režirao i glumio u Avidi (2006) koja je prikazana na festivalu u Kanu. Za film Louise-Michel (2009) duo je nagrađen specijalnim priznanjem žirija na Sandens festivalu. Njihov film Mammuth (2010) prikazan je u glavnom programu Berlinala, a Le Grand Soir (2012) uvršćen u program “Izvestan pogled” na kanskom festivalu i osvojio Specijalnu nagradu žirija.

Gustav Kervern (1962) je francuski glumac, reditelj i scenarista, poznat po saradnji sa Benoa Delepinom, sa kojim je napisao scenario, režirao i glumio u filmu Aaltra (2004). Takođe sa Delepinom, režirao je i glumio u Avidi (2006) koja je prikazana na festivalu u Kanu. Za film Louise-Michel (2009) duo je osvojio specijalnu nagradu žirija na Sandens filmskom festivalu 2009. godine. Njihov film Mammuth (2010) prikazan je u takmičarskom programu Berlinala, a Le Grand Soir (2012) u programu “Izvestan pogled” festivala u Kanu i osvojio Specijalnu nagradu žirija.

Majstoji komedije Benoa Delepin i Gustav Kervern ciljaju na cenu ljudskog života u onlajn svetu.

Li Maršal, Skrin dejli

PostFESTum

Program

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Uz posebnu zahvalnost prijatelju