Jezik

eng

Pratite nas

Program

Lisa i Simon su nerazdvojni. Vrlo su strastveni još od tinejdžerskih dana. Događa se tragedija, izazvana Simonovim kriminalnim aktivnostima. U opasnosti je, beži, bez Lise. Ona uzalud čeka na vesti od njega. Tri godine kasnije, ona je udata za Lea, a putevi im se ponovo ukrštaju na ostrvu u Indijskom okeanu.

Država:
Francuska / 2020
Žanr:
Drama / Drama
Program:
Gala
Trajanje:
102’
Režija:
Nicole Garcia
Scenario:
Nicole Garcia, Jacques Fieschi
Uloge:
Pierre Niney, Stacy Martin, Benoît Magimel, Christophe Montenez, Nicolas Wanczycki, Grégoire Colin, Roxane Duran
Festivali:
2020 – Venecija / Toronto / Venice Film Festival, Toronto International Film Festival
Fotografija:
Christophe Beaucarne
Montaža:
Frédéric Baillehaiche, Juliette Welfling
Muzika:
Grégoire Hetzel, Daniel Pemberton
Producenti:
Philippe Martin, David Thion
Produkcija:
Les Films Pelléas, Mars Films, Mars Cinéma, France 3 Cinéma, Impala, Pauline's Angel
Filmografija:
2020 Amants / Lovers / Ljubavnici
2016 Mal de pierres / From the Land of the Moon
2014 Un beau dimanche / Going Away
2010 Un balcon sur la mer / A View of Love / Balkon s pogledom na more
2006 Selon Charlie / Charlie Says
2002 L’Adversaire / The Adversary
1998 Place Vendôme / Place Vendôme / Trg Vandom
1994 Le Fils préféré / The Favorite Son / Najdraži sin
1990 Un week-end sur deux / Every Other Weekend / Svakim drugim vikendom

Projekcije

08. maj

Vreme: 16:00
Cena: 400 RSD
Cineplexx Galerija Belgrade - Sala 3

09. maj

Vreme: 11:00
Cena: 250 RSD
Cineplexx Galerija Belgrade - Sala 3

10. maj

Vreme: 16:30
Cena: 400 RSD
Cineplexx Galerija Belgrade - Sala IMAX

NIKOL GARSIJA / NICOLE GARCIA

Nakod studija filozofije i pohađanja časova o drami, Nikol Garsija čini prve korake u glumačkom svetu na pozorišnoj sceni. Nastup u filmu Moj američki ujak (1980) Alena Renea omogućio joj je mesto u francuskoj kinematografiji kao glumici, a zatim 1990. sa filmom Svakim drugim vikendom započinje novo iskustvo kao filmski reditelj.

Troje je previše u ovom dobro izvedenom francuskom ljubavnom trouglu.

Džordan Mincer, Holivud reporter

PostFESTum

Program

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Uz posebnu zahvalnost prijatelju