Jezik

eng

Pratite nas

Program

Ezekil je sam kod kuće dok njegovi roditelji putuju. Nosi težinu požude za drugim muškarcima, ali je skriva dok se ne pojavi zgodni skejter Mono. Ovaj odnos uvešće ga u mrežu manipulacije i eksploatacije, koja će ga odvesti neočekivanim putem.

Država:
/ 2020
Žanr:
Drama/ Drama
Program:
Glavni takmičarski program
Trajanje:
101’
Režija:
Marko Berger / Marco Berger
Scenario:
Marco Berger
Uloge:
Juan Pablo Cestaro, Lautaro Rodríguez, Juan Barberini, Patricio Rodríguez
Festivali:
2020 – Roterdam, Havana / International Film Festival Rotterdam, Havana Film Festival
Filmografija:
2020 El Cazador / Young Hunter / Mladi lovac
2019 Un rubio / The Blonde One / Plavušan
2016 Taekwondo
2015 Mariposa / Butterfly
2013 Hawaii / Havaji
2011 Ausente / Absent / Odsutan
2010 Cinco / Five
2009 Plan B / Plan B

Projekcije

09. maj

Vreme: 16:30
Cena: 400 RSD
Kombank dvorana, sala 1

10. maj

Vreme: 09:00
Cena: 250 RSD
Kombank dvorana, sala 1

16. maj

Vreme: 14:00
Cena: 350 RSD
Dom omladine Beograda

MARKOBERGER / MARCO BERGER

Marko Berger je rođen 1977. u Buenos Ajresu u Argentini. Studirao je na Universidad del Cine u rodnom gradu. Njegov prvi kratki film The Watch prikazan je u takmičarskom programu festivala u Kanu i Sandensu. Igrani debi Plan B brzo je postao poznat u kvir svetskom filmu. Drugim igranim filmom Odsutni osvojio je nagradu “Tedi” za najbolji film na Berlinaleu 2011. godine. Posle Havaja predstavio je Butterfly, Tekvondo i Plavušana. Mladi lovac je njegov poslednji film koji je svetsku premijeru ima na festivalu u Roterdamu 2020. godine.

Marko Berger unosi elemente trilera u dobro odigranoj priči o ucenjenom tinejdžeru homoseksualcu, koji oštroumno tretira prinudu kao problem, a ne kao seksualnu aktivnost među adolescentima.

Džej Vajsberg, Verajeti

PostFESTum

Program

Lista želja

Kreirajte svoju listu filmova i podelite sa prijateljima.

FILMOVI

Pretraga filmova

Program FEST-a

Celokupan program u PDF-u, sa vremenima projekcija.

Uz posebnu zahvalnost prijatelju