Jezik

eng

Pratite nas

DODATNE ULAZNICE ZA SVE DVORANE I SVE PROJEKCIJE NA 50. FESTU

Zbog velikog interesovanja publike za jubilarni, 50. FEST, od utorka 22.februara u prodaji su dodatne ulaznice za sve dvorane i sve projekcije.

Posebno interesovanje vlada za svečano otvaranje 25.02. u Kombank dvorani, kada će premijerno biti prikazan film “Strahinja Banović”, kao i za ceremoniju svečanog zatvaranja 06. marta na istom mestu, kada će koncert filmske muzike čuvenog Džona Vilijamsa održati Simfonijski orkestar RTS.

Veliko intersovanje vlada za GALA program u Cineplexx bioskopima Galerija i Ušće, kao i za Glavni takmičarski program u velikoj sali Kombank dvorane. Izdvojili su se i bioskopi koji su imali redove ispred svojih blagajni: Dvorane kulturnog centra u Kolarčevoj i Bioskop Fontana na Novom Beogradu.

Ulaznice za FEST mogu se nabaviti na prodajnim mestima Tickets Vision-a i onlajn na sajtu tickets.rs (za projekcije u Kombank dvorani i Domu omladine), kao i na blagajnama dvorana u kojima se filmovi prikazuju: Kombank dvorana, Dom omladine, Dvorana kulturnog centra Beograda, Cineplexx Galerija, Cineplexx Ušće, Jugoslovenska kinoteka - Uzun Mirkova, Bioskop Fontana.

SPONZORI

 
 
 
Knjaz Miloš
 
 
 
 
Embassy of Canada to Serbia, North Macedonia and Montenegro
 
Italijanski kulturni centra