Jezik

eng

Pratite nas

Filmovi na 50. FEST-u sa engleskim tItlom

 

Na 50. Međunarodnom filmskom festivalu - FEST-u, koji će se održati od 25. februara do 6. marta 2022. u organizaciji Centra beogradskih festivala, publika će moći da pogleda  deo programa i sa engleskim titlovima (uz srpske titlove). Festival time želi da izađe u susret inostranim gostima, kao i stanovnicima naše zemlje koji ne govore srpski jezik, opravdavajući tako reputaciju renomirane internacionalne filmske manifestacije.

Svi filmovi iz Glavnog takmičarskog programa (koji nisu na engleskom jeziku) a prikazuju se u Sali 1 Kombank dvorane, kao i svi filmovi (koji nisu na engleskom) iz selekcije „FEST Fokus” (osim filma Suncokret  koji se prikazuju u Domu omladine Beograda), imaće engleske titlove. Film koji otvara FEST - STRAHINJA BANOVIĆ, u režiji Stefana Arsenijevića, imaće engleske titlove na obe projekcije u Sali 1 Kombank dvorane.

Određeni filmovi, iz različitih selekcija, imaće engleske titlove na svim redovnim festivalskim projekcijama: ISPOVESTI VARALICE FELIKSA KRULA ; NEUKALJANA ; PLAVI MESEC,  MOJA NOĆ,  SESTRE,  OLEG, JEDNA VEZA,  LUCIFER,  ZBORNICA,  RIZNICA,  KUĆNI PRITVOR,  ORKESTAR, KUČKA - POGRDAN NAZIV ZA ŽENU.

SPONZORI

 
 
 
Knjaz Miloš
 
 
 
 
Embassy of Canada to Serbia, North Macedonia and Montenegro
 
Italijanski kulturni centra