Jezik

eng

Pratite nas

Poziv za volontere

POZIV ZA VOLONTERE
 

Centar beogradskih festivala ustanova je kulture grada Beograda koja u svojoj nadležnosti ima organizaciju gotovo polovine stalnih manifestacija u oblasti kulture od značaja za grad Beograd. CEBEF priprema i realizuje filmske, muzičke i multimedijalne ambijentalne festivale sa višedecenijskom tradicijom među kojima se izdvajaju: Međunaodni filmski festival FEST, Beogradski letnji festival - BELEF, filmski festival u Sopotu - SOFEST, Beogradske muzičke svečanosti - BEMUS, Beogradska zima...

MEĐUNARODNI FILMSKI FESTIVAL - FEST

Zamišljen kao godišnji presek najboljih filmova sezone, beogradski Međunarodni filmski festival FEST izrastao je u jednu od najznačajnijih filmskih smotri i postao jedan od glavnih događaja u kulturnom životu Beograda, uz koga su odrasle mnoge mlade generacije. 
Do sada - FEST je imao oko četiri miliona gledalaca i skoro 4000 značajnih svetskih filmova - koji su na njemu imali jugoslovensku / srpsku a često i regionalnu premijeru.
Iako je prvi FEST održan pre više od 40 godina i ove godine sa istom energijom nastavlja svoj veliki kulturološki i obrazovni zadatak šireći filmske horizonte svim ljubiteljima filmske umetnosti.

48. FEST održava se od 28. februara do 08. marta 2010. godine u Sava centru, Kombank dvorani, Domu omladine, Dvorani kulturnog centra, Jugoslovenskoj kinoteci i bioskopima Fontana i Cineplexx (Ušće shopping centar).
https://www.fest.rs/

ZADUŽENjA VOLONTERA

- Dočekivanje i sprovođenje plana aktivnosti gostiju festivala
- Dežurstvo i rad za info pultom u Kombank dvorani u vidu pružanja informacija gostima festivala i novinarima, raspodela karata...
- Rad u press službi 
- Nadgledanje tehničkog aspekta festivala - praćenje projekcija filmova u svim dvoranama

Početak angažovanja: 25.02 
Volonteri će se shodno svojim svakodnevnim obavezama, a u dogovoru sa nadređenom osobom i drugim volonterima dogovarati o smenama.

Sastanak volontera biće održan 17.februara u Kombank dvorani

PRIJAVA


Svi zainteresovani volonteri moraju da dostave svoju biografiju do 15.februara na sledeću email adresu: iva.colic@cebef.rs
*NAPOMENA:
Sva zainteresovana lica za učešće u organizaciji festivala moraju biti punoletna!

BENEFICIJE VOLONTIRANjA 

-    Usavršavanje u organizaciji i sprovođenju jednog od najznačajnijih Festivala u Srbiji i regionu.
-    Ulazak na sve projekcije filmova
-    Potvrdu o volontiranju

Sponzori

 
Grad Beograd
 
Ministarstvo kulture i informisanja - Republika Srbija
 
CEBEF - Centar beogradskih festivala
PARTNER
MTS
 
SPONZORI
Knjaz Miloš
 
 
 
 
Tikves